Next Race

Tuesday 24 October
Palmares
2010 Belgian Max Challenge DD2 Kampioen
Dutch Rotax Max Challenge DD2 Kampioen
Europees Winterkampioenschap Vice Kampioen
2009 Belgian Max Challenge DD2 Vice Kampioen
Chrono Wintercup Kampioen
2008 Belgian Max Challenge DD2 Kampioen
Belgian Max Challenge Senior Max Kampioen
Chrono DD2 Kampioen
2007 Belgian Max Challenge DD2 Kampioen
RACB Belgisch Kampioenschap ICC/KZ2 3e
2006 VAS Senior Max Kampioen
VAS Senior Max Vice Kampioen
VAS DD2 Max Kampioen
VAS Gentleman Max Kampioen
Chrono Senior Max Vice Kampioen
2004 VAS Junior Max Kampioen
Europees Kampioenschap Junior Max Vice Kampioen
2003 Promotion Kampioen
VAS Senior Max Vice Kampioen
VAS Junior Max Vice Kampioen
GIRS Kampioen
2002 Promotion Kampioen
2001 Promotion Kampioen
VAS ICA (inter a) Kampioen
2000 Promotion Kampioen
1999 Promotion Kampioen
Belgisch Kampioenschap ICC Kampioen
1998 Promotion Kampioen

image
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en promoties?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!
Onze Merken